Αυτό το ιστολόγιο είναι διγλωσσο απο τον Ιούλιο του 2011. Οι αναρτήσεις γράφονται ως επι το πλείστον στα ελληνικά και κατόπιν μεταφράζονται στα αγγλικα, το συντομότερο δυνατό.

This blog is bilingual since July 2011. The posts are written mostly in Greek and then translated into English as soon as possible.
All you have to do is scroll down after the Greek post.

Saturday, December 24, 2011

Merry Merry Xmas!

Παραμονή Χριστουγέννων 2011. Η πρώτη φορα στα 4 χρόνια της ασθένειας μου που ενω είμαι χάλια, είμαι καλα! Ναι καλα διαβάζετε. Η υγεία μου δεν έχει βελτιωθεί όσο περίμενα. Ακόμα η ισορροπία μου είναι αίσχος και άλλα πολλα, έχω όμως καλή διάθεση. Γιατι; Μετα την Ινδία υπάρχουν μικρές βελτιώσεις, μικρά βηματακια μπροστά. Επιτελους! Πράγμα που με έκανε να αποφασίσω να ξαναπαω, για τη δεύτερη φάση της θεραπείας, τον Φεβρουαριο. Χθες είδα την επι 20ετιας αγαπημένη μου φίλη, που για ένα μήνα θα αφήσει τον φίλο της και τη δουλεια της για να έρθει αφιλοκερδως και ανιδιοτελώς μαζι μου. Είδα επίσης τον κολλητο μου μετα απο πολυ καιρο. Γελασαμε πολυ. Μες τη βδομάδα είδα απο κοντα, αλλα και επικοινωνησα διαδικτυακα με άλλους αγαπημένους φιλους. Ειμαι ενθουσιασμενη. Νιώθω την αγάπη. Νιώθω την ελπίδα και την αισιοδοξία τους. Νιώθω όμορφα απλα. Η οικογένεια μου, ο Πεπε, όλοι εσείς οι φίλοι που μου συμπαραστεκεστε συνεχως στην ίσως χειρότερη και δυσκολότερη φάση της ζωής μου. Με κρατάτε. Με κάνετε να γελαω. Ειλικρινά ευχαριστω. Καλα Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!
Και χορό πλιζ :)




5 comments:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Vhf5cuXiLTA

    ReplyDelete
  2. Ο Πεπε ειναι στη φωτογραφια;Τι γλυκο!
    Θα ειμαστε παντα διπλα σου Τζωρτζια!!

    ReplyDelete
  3. Διάβασα ένα άρθρο για την ιστορία σου. Ειλικρινά, σου εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να γίνεις όσο πιο σύντομα γίνεται τόσο μα τόσο καλά, που δε θα έχεις υπάρξει ποτέ άλλοτε καλύτερα!!!! Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα αυτή την πρωτοχρονιά και το 2012 να σου φέρει μπόοολικη δύναμη, επιμονή, κουράγιο, ενέργεια, αγάπη, αγάπη, αγάπη, αμέτρητα χαμόγελα αισιοδοξίας και απειρα κύματα θετικής σκέψης από όλους μας! είμαστε εδώ και θα βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε. Να είσαι καλά!!!
    Φιλιά,
    Άννα

    ReplyDelete
  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ & ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΓΑΠΗ ΓΥΡΩ ΣΟΥ :)

    ReplyDelete